Termékleírás

Kivitelezés

Domború 80 mm-es lamellái peremezett kivitelűek, és több színben rendelhetőek. A zsalúzia megvezetést igényel, amit vagy feszítéssel, vagy vezetősínnel oldható meg. A gumírozott vezetősínben futó fém betétek csökkentik a működéskor keletkező zajokat és elősegítik az egyenletes lefutást.

Cégünk 3 fajta zsalúzia forgalmazásával foglalkozik, amelyek C80, Z94 és S93 alakú lamellákkal rendelkezik. Valamint forgalmazzuk a svájci GRIESSER által gyártott biztonsági zsaluzia rendszereket, melyek elvágható létra helyet láncos működtetéssel készülnek.

Mozgatás

A zsaluziák mozgatása hajtókaros (kurblis) megoldással, vagy motorosan oldható meg. Amennyiben az utóbbi mellett döntünk, választhatunk az egyszerű kapcsolós változat, a távirányítós- és akár a teljesen automatizált
kivitel közül. Utólagos beépítésnél külső védőtokba gyűjti a lamellákat, új épületeknél falba süllyesztve építhető be.

Miért ajánljuk?

Azokon a beépítési helyszíneken is ideális, ahová billenő vagy szekcionált garázskapuk beépítése nem lehetséges. Helytakarékos megoldást nyújt, illetve színazonos megjelenés redőnyökkel árnyékolt házak homlokzatán.

kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés