Szúnyogháló ajtóra

Termékleírás

MAXIMÁLIS VÉDELEM, NYUGODT PIHENÉS SZÚNYOGHÁLÓINKKAL

 

A szúnyogháló a szúnyogok távol tartásán kívül egyéb rovarok, kisebb testű állatok és allergiát okozó anyagok elleni védekezés eszköze. Az ablakra, ajtóra szerelt szúnyogháló hosszú távú, környezetbarát és esztétikus megoldás egyben. Érdemes jó minőséget választani. Az IdealAblak által forgalmazott szúnyogháló anyaga egy speciális UV védelemmel ellátott üvegszálas háló. Alu kerettel kombinálva hosszú évekre megoldást nyújt.

Mobil szúnyogháló ajtóra:

- 45 x 45 mm-es tok oldalt függőlegesen helyezkedik el

  • a háló vízszintesen mozgatható, alul és felül található vezetősínek között, majd az ellendarabban lévő mágnes csíkhoz rögzíthető. Köztes         pozicíóban nem megállítható, kívülről és belülről egyaránt kezelhető
  • egy és két tokos kivitelű lehet, a két tokos kétszárnyú ajtóra javasolt, az egyik szárny tetszőleges pozicíóban rugós reteszekkel alu és felül rögzíthető, a két szárny ebben a pozicíóban fog találkozni és mágnes csíkkal egymáshoz rögzülni
  • maximális méret: 240 x 240 cm
  • szükséges lehet távtartó keret alkalmazására bizonyos esetekben (pl. kiálló ajtókilincs, vízvető)

Nyíló szúnyogháló ajtó:

- alumínium keretbe feszített szúnyogháló

  • középen vízszintes merevítéssel, alul rugdosó profillal
  • a keret műanyag zsanérral, opcióban alumínium zsanérral szerelt
  • mágnessel záródik
  • rendelhető fehér, sötétbarna, tetzsőleges RAL színben vagy faerezetes fóliázott kivitelben

 

Pliszé szúnyogháló ajtóra:

Pliszé szúnyogháló, a legnépszerűbb modern szúnyogháló

 

Ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos rovarhálóval szemben a pliszé szúnyogháló, mely nevét a háló plisszírozott kialakításáról kapta.

Térhódításának legfőbb oka, hogy igényeink is egyre inkább nőnek. Szeretnénk élvezni a szabad kilátást, a manapság közkedvelt hatalmas üvegajtókat szeretnénk rovarbiztossá tenni, miközben stílusos megoldást keresünk. A praktikussági szempontokat sem szeretnénk háttérbe szorítani, mint a strapabíróság, könnyű karbantartás, csendes és gördülékeny működés. Ezért megszületett a pliszé szúnyogháló rendszer, mely az Ön igényeihez igazodva lett kifejlesztve.

Hatalmas ajtókra, ablakokra

 

A pliszé mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélessége egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter, kétoldali működtetés esetén ez a szélesség akár megduplázható.

A rendszer mind kávába, mind L profil segítségével, keretre történő szerelést tesz lehetővé. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 25 mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is tökéletesen szerelhető. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.

A háló színe szürke, így az megegyezik az eddigi szúnyogháló rendszerek hálószínével, legyen az redőnybe épített, mobil, vagy fix kivitelű. A háló zárólécébe kefe kerül így nem kell “cincálni”, mint a mágneses záródású rendszereket. Könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is könnyen tudják működtetni.

kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés