PRÉMIUM HST Emelő-toló Ablakrendszer

Termékleírás

A MODERN EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓ

 

 

Valósítsa meg álmát: világos és fénnyel teli nappaliját az innovatív emelő-tolóajtó rendszer, a PRÉMIUM HST által. Az emelő-tolóajtó gyártható akár 6,50 méter szélességi és 2,60 méter magassági méretben. Akár zöld kert, illetve a város látképe a cél, köszönhetően a nagylelkű üvegfelületeknek a külvilág  és a csodás kilátás eljön a lakókörnyezetbe. A modern, akadálymentes rendszer is maximálisan egyszerű használatot és egyben kiváló hőszigetelést eredményez. Akár új építésű házat vagy felújítást tervez az emelő-tolóajtó rendszer, a PRÉMIUM HST tökéletes megoldást kínál. Szerezze meg az új szabadságot otthonában! PRÉMIUM HST kapható fehér, fóliázott fautánzatú és metál színekben. 

A PRÉMIUM HST ajtórendszer speciális kialakításának köszönhetően küszöb nélküli megoldásokat kínál, így a kültér és beltér mindinkább optikailag egybeolvad.

A PRÉMIUM HST ajtórendszerek hőátbocsátási tényezője Uf=1.4 W/m2K, mely az emelő-toló erkélyajtó kategóriában a legjobb értékek között szerepel. A PRÉMIUM HST alapüvegezése Ug=1.0 W/m2K, opcióban 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel rendelhető, Ug=0.6 W/m2K értékkel.

A PRÉMIUM HST emelő-toló rendszer mozgó szárnyának maximális teherbírása 400 kg, így a kivitelezhető mérethatások nem szabnak határt elképzeléseinek. 

A PRÉMKIUM HST rendszer szintén igazoltan eredeti, Németországban gyártott PVC alapanyagból készül.

 

kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés