PRÉMIUM 88 MD Ablakrendszer

Termékleírás

MEGKÜLÖNBÖZTET ÉS EGYEDIVÉ TESZ

 

 

 

A KÖMMERLING 88 a modern ablakkrendszerek minden előnyét kínálja. Az hét kamrával ellátott és 88 mm mélységű rendszer lenyűgöző a modern kialakításával. A funkciótól, a szigetelési értékektől egészen a környezetvédelemig és az érték megőrzéséig teljesíti a mai és mindenekelőtt a jövőbeni igényeket.  Még a szabványos változatban is a rendszer teljesíti az alacsony energiafogyasztású házakra vonatkozó követelményeket - U f = 1,1 W / (m²K). Az intelligens átfogó dizájn jelentősen növeli a hő- és hangszigetelést, az életminőséget a gazdaságosság és a biztonság által. Az alak és a szín egyedileg választható.  A KÖMMERLING 88 profilrendszer 28 féle színben kapható, az új, innovatív, a proCoverTec felületi technológia által. A rendszer ökolológiai szempontból is egyedülálló: a világ első nagy profilgyártója,  a KÖMMERLING márka előállítója az új előállítású profilok mellett újrahasznosított anyagokat is felhasznál az új ablakprofilok gyártása során, melyek kizárólag ólommentes PVC „zöld” stabilizátorok alkalmazásával készülnek, ezáltal a KÖMMERLING termékek felhasználója garantáltan környezetbarát nyílászárókat vásárol.

  • 88 mm mélységű középső tömítés, U f érték = 0,95 W / (m²K).
  • Magas üvegezési spektrum 22-54 mm között modern hármas üvegezés vagy különleges funkcionális üveg használatához.
  • Nagy hatású esővédelem, optimális szélállóság és kiváló hangszigetelés 48 dB-ig (SSK 5).
  • Betörésvizsgálat - RC 2 ellenállási osztály.
  • Szobaszintű ablakfalak - 2,5 m magasságú csuklós ajtók.
  • Optimális gazdaságos, könnyen tisztítható, környezetbarát, tartós és robusztus.
  • Minden műanyag profil kizárólag kalcium / cink alapú ólommentes stabilizátorok használatával készül.

 

A PRÉMIUM 88 MD ablakrendszer megkülönböztet és egyedivé tesz. Hőátbocsátási mutatója Uf= 0.95 W/m2K értéket, mely THERMO betéttel még tovább fokozható akár 0.91 W/m2K értékig. Az alap fehér színen kívül további 28 faerezetes és homogén színben érhető el. Alapüvegezése Ug= 0.5 W/m2K, 48 mm-es 3 rétegű üveg. A dupla melegperemes távtartó alapáras! A 7 légkamrája kategórájában kiemelkedőnek számít, mivel a 7 légkamra tökéletes elosztása és a hozzá illesztett merevítő csomag lehetővé teszi az átlagtól eltérő statikájú szerkezetek tervezését és kivitelezését. A PRÉMIUM 88MD ablakrendszer igazoltan eredeti, Németországban gyártott alapanyagból készül. 

 

kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés