PRÉMIUM 76 MD Ablakrendszer

Termékleírás

KOMPROMISSZUM MENTES ÉS INNOVATÍV

 

 

A KÖMMERLING 76 a modern ablakkrendszerek minden előnyét kínálja. Az öt kamrával ellátott és 76 mm mélységű rendszer lenyűgöző a modern kialakításával. A funkciótól, a szigetelési értékektől egészen a környezetvédelemig és az érték megőrzéséig teljesíti a mai és mindenekelőtt a jövőbeni igényeket.  Még a szabványos változatban is a rendszer teljesíti az alacsony energiafogyasztású házakra vonatkozó követelményeket - U f = 1,1 W / (m²K). Az intelligens átfogó dizájn jelentősen növeli a hő- és hangszigetelést, az életminőséget a gazdaságosság és a biztonság által. Az alak és a szín egyedileg választható.  A KÖMMERLING 76 profilrendszer 22 féle színben kapható, az új, innovatív, a proCoverTec felületi technológia által. A rendszer ökolológiai szempontból is egyedülálló: a világ első nagy profilgyártója,  a KÖMMERLING márka előállítója az új előállítású profilok mellett újrahasznosított anyagokat is felhasznál az új ablakprofilok gyártása során, melyek kizárólag ólommentes PVC „zöld” stabilizátorok alkalmazásával készülnek, ezáltal a KÖMMERLING termékek felhasználója garantáltan környezetbarát nyílászárókat vásárol.

KÖMMERLING 76 MD profilrendszerek által az alábbi előnyökhöz juthat:

  • Az életminőség javítása tökéletes zajvédelemmel.
  • Fokozott biztonság a beépített betörésvédelem révén.
  • Könnyen tisztítható a robosztus és időjárásálló felületek által.
  • Értékálló, hosszú élettartam jellemzi.
  • Könnyű használhatóság és  megbízható működés a legmodernebb technológiának köszönhetően.
  • Minden műanyag profil  kizárólag kalcium-cink alapú ólommentes stabilizátorokkal készül.

 

A PRÉMIUM 76 MD ablakrendszer kompromisszum mentes és innovatív. Hőátbocsátási mutatója eléri a 80 mm feletti profilrendszerekre jellemző Uf= 1.0 W/m2K értéket, mindezt 6 kamrás, középtömítéses kivitelben, világosszürke, standard gumiszínnel. Alapüvegezése Ug= 1.0 W/m2K, 24 mm-es 2 rétegű üveg. Opcionálisan rendelhető 3 rétegű és melegperemes üvegezéssel is. A 6 légkamra lehetővé teszi - a fokozotabb hőátbocsátási érték mellett- a nagyobb méretű merevítők alkalmazásával a kiváló működési biztonságot a nagyobb méretű szerkezetek esetén is. A PRÉMIUM 76 MD rendszer elérhető opcióban 44 mm-es 3 rétegű üvegezéssel is, melynek hőátbocsátási értéke Ug= 0.6 W/m2K.A PRÉMIUM 76MD ablakrendszer igazoltan eredeti, Németországban gyártott alapanyagból készül. 

 

kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés