PRÉMIUM 76 AD Ablakrendszer

Termékleírás

KÖLTSÉGHATÉKONY ÉS MEGBÍZHATÓ

 

 

A KÖMMERLING 76 a modern ablakkrendszerek minden előnyét kínálja. Az öt kamrával ellátott és 76 mm mélységű rendszer lenyűgöző a modern kialakításával. A funkciótól, a szigetelési értékektől egészen a környezetvédelemig és az érték megőrzéséig teljesíti a mai és mindenekelőtt a jövőbeni igényeket.  Még a szabványos változatban is a rendszer teljesíti az alacsony energiafogyasztású házakra vonatkozó követelményeket - U f = 1,1 W / (m²K). Az intelligens átfogó dizájn jelentősen növeli a hő- és hangszigetelést, az életminőséget a gazdaságosság és a biztonság által.Az alak és a szín egyedileg választható.  A KÖMMERLING 76 profilrendszer 22 féle színben kapható, az új, innovatív, a proCoverTec felületi technológia által.A rendszer ökolológiai szempontból is egyedülálló: a világ első nagy profilgyártója,  a KÖMMERLING márka előállítója az új előállítású profilok mellett újrahasznosított anyagokat is felhasznál az új ablakprofilok gyártása során, melyek kizárólag ólommentes PVC „zöld” stabilizátorok alkalmazásával készülnek. Ezáltal a KÖMMERLING termékek felhasználója garantáltan környezetbarát nyílászárókat vásárol. 

KÖMMERLING 76 AD profilrendszer által az alábbi előnyökhöz juthat:

  • Az életminőség javítása tökéletes zajvédelemmel.
  • Fokozott biztonság a beépített betörésvédelem révén.
  • Könnyen tisztítható a robosztus és időjárásálló felületek által.
  • Értékálló, hosszú élettartam jellemzi.
  • Könnyű használhatóság és  megbízható működés a legmodernebb technológiának köszönhetően.
  • Minden műanyag profil  kizárólag kalcium-cink alapú ólommentes stabilizátorokkal készül.

 

A PRÉMIUM 76AD ablakrendszer költséghatékony és megbízható. Hőátbocsátási értéke kategóriájában egyedülálló, 5 légkamrájával Uf= 1.1 W/m2K hőátbocsátási tényezőt ér el. A PRÉMIUM 76 AD alapüvegezése Ug= 1.0 W/m2K, 24 mm-es 2 rétegű üvegezés. A PRÉMIUM 76AD 5 légkamrája lehetővé teszi a statikailag kiváló és nagy teherbírású, felületkezelt acélmerevítők használatát. A PRÉMIUM 76AD ablakrendszer opcióban elérhető 44 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel, melynek hőátbocsátási értéke Ug=0.6 W/m2K.A PRÉMIUM 76AD rendszer igazoltan eredeti, Németországban gyártott alapanyagból készül.

kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés