Rólunk

 

Cégünk 2006-ban alakult. Fő tevékenységi körünk  a mai kor igényeit kielégítő innovatív nyílászáró termékek és kiegészítők forgalmazása. A termék értékesítéshez kapcsolódik magas színvonalú szolgáltatás is, mely magában foglalja a helyszíni felmérést, megrendelés esetén az új nyílászárók szakszerű szállítását és beépítését. Termékválasztékunk széles skálán mozog, az alapkiviteltől a passziv ház technológiának megfelelő ablakrendszerekig igyekszünk minden vásárlói igényt kielégíteni. Irodánkban rendelkezésre áll nyílászáró tervezői program, melynek segítségével korszerűen, ingyenesen, 2 munkanapon belül árajánlatot készítünk személyes vagy e-mailben történő megkeresés esetén.

Ügyfeleink számára a legnagyobb biztosíték a több éves múltunk, szakmai rátermettségünk. Kollégáink is több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a nyílászáró értékesítés és beépítés területén. Alapelvünk a jól bevált munkaerő megtartása és szakmai hozzáértésük folyamatos bővítése. 

Termékeinkre és az általunk nyújtott szolgáltatásokra garanciát vállalunk. Rendeltetésszerű használat esetén  1 év garanciát és további 4 év szavatosságot vállalunk szakembereink közreműködésével beépített nyílászáró termékeinkre.

Célunk -a beszállító partnereink megválogatása által- a minél korszerűbb, magas minőségű termékek beszerzése, melyek ideális ár-érték arányt képviselnek vevőink számára.  A szállítási határidőket is igyekszünk rugalmasan kezelni.

Törekvéseink által egyre több az elégedett vásárló, akik pozitív vásárlási élményeik hatására örömmel ajánlanak bennünket ismerőseiknek, rokonaiknak, melyet ez úton is köszönünk nekik. Bátran kijelenthetjük, hogy a legjobb reklám az elégedett vásárló!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés