Pályázat

AZ IDEÁL-ABLAK Kft. sikeresen pályázott a gazdaságfejlesztési és operatív program  keretében meghirdetett pályázati felhívásra

„Gyakornoki program pályakezdők támogatására” elnevezésű pályázati felhívás során Az IDEÁL-ABLAK Kft. 3,17  millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A program keretein belül 1 fő fiatal szakképzett részére nyújtunk lehetőséget végzettségének megfelelő munkakör betöltésére.

A megvalósítás során a fiatal munkáját és fejlődését egy vállalaton belül kijelölt mentor és kapcsolattartó segíti, együttműködve a Nyíregyházi Szakképzési Centrummal. A gyakornok 9 havi bérköltségének támogatása mellett a munkaköre ellátásához szükséges eszközöket is a támogatás keretein belül biztosítottuk.

A projekt a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben, felnőttoktatásban vagy felnőttképzésben megszerzett szakképesítés hasznosulását is előmozdítja. Hozzájárul továbbá a fiatalok korai munkahelyi tapasztalatának megszerzéséhez és ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk segítéséhez, illetve növeléséhez.

Projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2017-01682

Támogatás mértéke /%/:100

Projekt megvalósítás időszaka: 2017.09.21. - 2018.06.21.

Tényleges befejezés: 2018.06.21.

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés