Lakossági kapu

Termékleírás
EcoTor felgyorsult hétköznapjaink, emelkedő kényelmi és egyben biztonsági elvárásainak megfelelően akár egy új építésű családi házról, akár egy felújítani kívánt ingatlanról legyen is szó az EcoTor hőszigetelt garázskapu a legjobb választás!
 
Kedvező ár/érték arány, tartós, megbízható használhatóság és magas minőség jellemzi. Manapság már a motoros kivitel sem luxus, széles körben elterjedt, köszönhető mindez az egyre kedvezőbb árának és az egyre biztonságosabb üzemeltethetőségének. Az ugrókódos rádiótávirányítók, a fotocellás élvédelem és a motorok állítható nyomatékérzékenysége nyújtja a passzív és aktív védelmet, mely egy sor egyéb kiegészítővel tovább bővíthető.   A  negyven miliméter vastag kéthéjú acéllemez felületek közt speciális Poli-Uretán  hab gondoskodik a megfelelő hőszigetelésről, a tökéletes kialakítású úgynevezett szendvicspanelek egymáshoz való illeszkedése szintén szigetelt és ujjbecsípődés ellen védett. A többféle vasalatkialakításnak köszönhetően rendkívül széles skálán mozog a beépíthetőség.A szekcionált garázskapu előnye, hogy függőlegesen mozog így nem vesz el helyet a térből és a teljes nyílás szélesség és magasság kihasználható.
 
A színek tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie. A garázskapu alapszíne RAL9010 egyes mintázatoknál RAL9016, melyet természetesen bármilyen további RAL színre festhetünk. Az egyre bővülő gyári fautánzatú színek mellett (aranytölgy, dió, mahagóni, cseresznye) egy újfajta eljárásnak köszönhetően 50 féle Renolit fólia közül válogathat ízlésének megfelelően a klasszikustól a legmodernebbig. Magyarországon csak az EcoTor garázskapuk készülnek ezzel a különleges fóliázással, mely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink pontosan olyan színű garázskaput válasszanak mint az épületen lévő nyílászárók.
 
Sürgős esetben az EcoTor kapugyártó üzemének legmodernebb gyártástechnológiájának köszönhetően az Ön EcoTor garázskapuja akár azonnal elkészülhet és  egy héten belül használhatja.
 
A társasházak mélygarázsainak kapuit is a tervezett igénybevételre gyártatjuk, így az igényeknek legmegfelelőbb ciklusszámú torziós rugóval és hajtóművel szállítjuk, melyek rendszeres karbantartás mellett hosszú évekig garantálják a hibamentes, megbízható működést! Forgalomirányító rendszereinknek köszönhetően a kétirányú forgalom szabályozása sem probléma.
 
Az EcoTor garázskapuk rendelkeznek CE minősítéssel és a gyártás során  az ISO 9001:2000 szabvány szigorú szabályait alkalmazzák.
kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés