Termékleírás
EcoTor 40Napjaink modern gyártó- és raktárcsarnokainak –megjelenésükben és minőségükben is- egyre magasabb követelményeknek és szigorúbb előírásoknak kell megfelelniük. A kiváló ár/érték aránnyal rendelkező ECOTOR 40 szekcionált ipari kapu egy igazán jó választás az Ön számára, hogy épületén az egyik legjobb minőségű, legmodernebb gyártástechnológiával készült, biztonságos és akár extrém méretű nyílászáró legyen, mely színében is és funkciójában is a legjobban igazodik az Ön igényeihez és cége arculatához.
 
A kapupanel 500, illetve 610mm magas és 40mm vastag kéthéjú acélból készült poliuretán habbal szigetelt szendvicspanel. Széles méret-, szín- és vasalttípus-választékunknak köszönhetően ideális a legnagyobb munkagépek, kamionok, áruszállítók vagy akár targoncák helyigényeinek biztosítására. A külső felületének a színét a RAL - színskála alapján az Ön igényeihez tudjuk igazítani, viszont a törtfehér (RAL9002) mellett a manapság népszerű ezüstszínű panelt (RAL 9006) is alapáron kínáljuk. A speciális sínvezetésekkel – pl. tetőkövető, emelt, emelt-tetőkövető, függőleges - kevesebb helyet foglalnak el, mellyel kihasználhatja az eddig kihasználatlannak tűnő helyeket is.
 
Túl sötét a belső tér és sokat költ világításra?  Válassza hőszigetelt ablakozással ellátott paneljeinket, vagy a teljesen egyedi úgynevezett panorámaszekciónkat. Ez utóbbi egy alumínium keretes, hőszigetelt üvegezésű szekció, mely remekül illeszkedik a többi acél szekcióhoz és az igényes megjelenése mellett a legtöbb természetes fényt engedi át a munkaterületre. Természetesen gyártunk ún. full-panoráma kapukat is, ebben az esetben csupán a legalsó szekció zárt (500mm vagy 610mm) az összes többi szekció panoráma-üvegezéssel ellátott.
 
A legnagyobb kapunk is könnyedén nyitható, illetve csukható manuálisan egy kézi csörlő segítségével, viszont a különböző hajtóműveinkkel még egyszerűbben, még kényelmesebben és főleg még biztonságosabban működtethető valamennyi kapu. A kapuban elhelyezett kifelé nyíló személybejáró ajtóval megkönnyíthetjük a személyforgalmat, illetve energiát takaríthatunk meg, főleg, ha fontos a kültér és a beltér hőmérsékletkülönbségének a fenntartása. A kapuk beépítését tapasztalt, több éve kaputechnikában dolgozó szakemberek végzik.
 
A megrendelését követően, de a gyártást megelőzően minden esetben cégünk egy helyszíni felmérést végez, hogy az Ön leendő kapuja minden részletében tökéletes legyen, és minden szempontból megfeleljen elvárásainak!
kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés