Dekorfóliás beltéri ajtók

Termékleírás

A Borovi Faipari Zrt. által gyártott dekorfóliás beltéri ajtók a gyártó alapkivitelű termékének számítnak. A gyártó cég korábban fa alapanyagból gyártott külső és belső nyílászárókat, de a mai kor kihívásaihoz alkalmazkodva teljes egészében áttértek a fóliázott laminát ajtók gyártására. A Borovi elnevezés a cég múltjára utal. A Borovi álma az, hogy szép modern belsőtéri ajtóival hozzájáruljon az emberek otthonának szebbé és kellemesebbé tételéhez, mely a hétköznapokat is szebbé teszi és mindezt elérhető áron. Belsőtéri ajtóik választéka a szép letisztult formákra, a könnyű beszerelhetőségre és karbantartásra, valamint az alacsony árakra összpontosít.

A dekorfóliával burkolt ajtók költséghatékony megoldást kínálnak. Nyomtatott mintázatuk élethűen jeleníti meg a fa erezetét. Elérhető színek: bükk, calvados, dió, fehér, juhar, és wenge. Kizárólag vízszintes száliránnyal rendelhető. Standard áron négy szabvány méretben kapható: 65x210, 75x210, 90x210 és 100x210 cm. Felár ellenében egyedi méretben is rendelhető, maximum 100x215 cm méretig.

Kétféle tokrendszerrel kérhető: UTH (átfogó) és gerébtokos kivitel. Az UTH tok felel meg a mai kor igényeinek, igazodik leginkább az építészeti technológiához. Az UTH tokok 6-60 cm-es falvastagságig elérhetőek. 

A rendelhető modellek a letölthető Borovi beltéri katalógusban megtekinthetőek vagy a www.borovi.eu oldalon modellezhetőek.

kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés