CPL fóliás beltéri ajtó

Termékleírás

A Borovi Faipari Zrt. által gyártott CPL fóliás beltéri ajtók a gyártó kiemelt termékének számítnak. A gyártó cég korábban fa alapanyagból gyártott külső és belső nyílászárókat, de a mai kor kihívásaihoz alkalmazkodva teljes egészében áttértek a fóliázott laminát ajtók gyártására. A Borovi elnevezés a cég múltjára utal. A Borovi álma az, hogy szép modern belsőtéri ajtóival hozzájáruljon az emberek otthonának szebbé és kellemesebbé tételéhez, mely a hétköznapokat is szebbé teszi és mindezt elérhető áron. Belsőtéri ajtóik választéka a szép letisztult formákra, a könnyű beszerelhetőségre és karbantartásra, valamint az alacsony árakra összpontosít.

A CPL fóliás beltéri ajtók megerősített, nyomtatott rétege a dekor lemeznél tartósabb, kis mértékben karcálló felületet eredményez, divatos, modern famintázatokban kapható 16 féle színben. Elérhető színek: amerikai dió, antracit tölgy, aragon tölgy, csoki bükk, dijon dió, északi tölgy, fehér, fehér akác, füstölt tölgy, juhar, merano, natúr dió, platán, silver tölgy, tabak dió, gladstone tölgy(új).

Kétféle tokrendszerrel kérhető: UTH (átfogó) és gerébtokos kivitel. Az UTH tok felel meg a mai kor igényeinek, igazodik leginkább az építészeti technológiához. Az UTH tokok 6-60 cm-es falvastagságig elérhetőek. 

CPL ajtók hasznos tudnivalói:

A CPL  ajtók frontlemeze és a tok frontlemeze CPL azaz laminált(lásd rajz). A laminálás folyamán melamin gyantával beitatják és préselik a dekorfóliát egy speciális eljárással ( CPL lemez gyártója az EGGER). Ez az eljárás egy bizonyos fényességet és egy felületi struktúrát ill. színt eredményez. A CPL felületet az EGGER kivitelezi. Az EGGER termékeiből készíti a Borovi Faipari Zrt. az ajtókat. A dekorfóliák alkalmazása a többi felületen technológiából adódóan elkerülhetetlen.

Mivel a dekorfólia nem esik laminálásos eljárás alá ezért:

  •  felülete eltérő fényességű
  • érzékenyebb a fizikai behatásokkal szemben
  • nem tökéletesen színazonos.
  • színek jelentős részében a farezet is csak hasonló de nem azonos.

A rendelhető modellek a letölthető Borovi beltéri katalógusban megtekinthetőek vagy a www.borovi.eu oldalon modellezhetőek.

kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2024 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés