AGÁT PLUS, OPÁL PLUS Beltéri Bejárati Ajtó

Termékleírás

Ha fontos a hangszigetelés, akkor az AGÁT PLUS és OPÁL PLUS lépcsőházi bejárati ajtó ideális választás. Az ajtók fő jellemzője a 34 dB hanggátlás, illetve az OPÁL ajtónál a megerősített és betörésbiztos RC 2 osztályú vasalat. A 2. betörésvédelmi osztályba sorolt ajtóvasalat tartalmaz négy pontos szalagzárat két cilinderbetéthez és kiemelés gátló csapokat.

Az ajtólap szerkezete furatolt faforgácsbetét alumínium betétes megerősítéssel, az ajtótok 105 mm-es acél saroktok AGÁT ajtónál 1,2 mm, OPÁL ajtónál 1,5 mm vastag anyagból, mindkét ajtónál a körbefutó gumitömítés alapfelszereltség.

Gyári tartozékok az AGÁT ajtóknál egy vagy két biztonsági zár cilinderbetéthez, három darab pánt, optikai kitekintő, ajtótok rozsdamentes küszöbbel felszerelve. OPÁL ajtóknál négy pontos szalagzár két cilinderbetéthez, három darab pánt, lopásgátló retesz, három darab kiemelés gátló csap, optikai kitekintő, ajtótok rozsdamentes küszöbbel felszerelve.

Minkét ajtó típus öt féle felülettel több mint ötven féle színárnyalatban rendelhető.

kérjen árajánlatot
Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, a mellékelt űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot és két munkanapon belül elküldjük Önnek!

IdealAblak
Adatkezelési tájékoztató
© 2018-2020 WWW.IDEALABLAK.HU | POWERED BYForWeb Weboldal készítés